Bij BCA koopt u eenvoudig en transparant een auto. Elke week organiseren we meer dan 20 veilingen met een ruim en divers aanbod van gebruikte voertuigen. Zo is er een budgetveiling, een bedrijfsautoveiling, een importeursveiling,  een Lease Fleet & Premium veiling en diverse captive veilingen.  We organiseren onze veilingen op 2 verschillende platformen. Voor het platform van BCA heeft u een aparte inlog nodig om toegang te krijgen tot alle Europese veilingen. Registreer u ook kosteloos op dit Europese platform.

In onze veilingagenda vindt u alle veilingen van BCA op een rij.

De voertuigen die ter veiling worden aangeboden, zijn afkomstig van ruim 500 verschillende partijen, van leasemaatschappijen, dealerholdings en merkimporteurs tot fleetowners en autobedrijven.

Wij maken het kopen van een auto voor u zo eenvoudig mogelijk. De auto’s staan uitgebreid omschreven in een voertuigrapport welke 24 uur per dag en 7 dagen per week online te bekijken is.  Heeft u geen tijd om mee te bieden?

De voordelen op een rij

  • BCA biedt u de zekerheid van een betrouwbare partner
  • 97% van onze klanten is tevreden
  • U betaalt alleen als u een voertuig succesvol hebt aangekocht
  • Alle voertuigen zijn uitvoerig geïnspecteerd en voorzien van een gedetailleerd voertuigrapport
  • BCA heeft het grootste aanbod van alle gerenommeerde merken

Gratis aanmelden

Bent u een autobedrijf en wilt u meebieden op de voertuigen op de veilingen? Meld u dan nu gratis aan.  Ruim 6000 autobedrijven gingen u voor!

Gratis-aanmelden