Peugeot Leeuwekeur Hamerveiling

Iedere dinsdag om 09.30 uur vindt de Peugeot Leeuwekeur autoveiling plaats. De Peugeot autoveiling is een besloten autoveiling en alleen toegankelijk voor een geselecteerde kopersgroep. Het aanbod van de Peugeot autoveiling bestaat onder andere uit companycars en demonstratieauto’s van Peugeot Nederland, rentals en ex-lease auto’s. De Peugeot autoveiling is een hamerveiling.

Peugeot Leeuwekeur Hamerveiling: iedere dinsdag om 09.30 uur

Wat is een hamerveiling?

Voorafgaand aan de hamerveiling wordt er door BCA een kavellijst verstuurd per e-mail. Op deze kavellijst staan de diverse aangeboden auto’s en worden er inzetprijzen getoond. Deze inzetprijzen zijn de beginprijzen waarop de hamerveiling start. Vanaf dit inzetbedrag gaan de bedragen eerst naar beneden tot iemand biedt op een bepaald bedrag. Hierna lopen de prijzen op, net zolang tot het bieden tussen de verschillende partijen stopt. Wie dan het hoogste bod heeft is ofwel koper onder voorbehoud of definitief koper indien de auto over de limietprijs gaat.

 

 

Aanmelden

Lees meer:

Wilt u meer informatie over de verschillende autoveilingen van BCA Autoveilingen? Neem dan contact met ons op via 088 – 540 38 70.