Een auto kopen bij BCA

Een auto kopen op de autoveilingen van BCA is eenvoudig en snel. Wanneer u zich heeft aangemeld bij BCA , ontvangt u inloggegevens per e-mail. Wanneer u zich inlogt, kunt u alle aangeboden auto’s bekijken zonder dat hier verplichtingen aan zijn verbonden.  Iedere auto is voorzien van een uitgebreid inspectierapport. Auto’s met het label “Nu in de verkoop” worden aan alle kopers aangeboden. Biedingen en prijzen op auto’s zijn altijd inclusief BTW (tenzij anders aangegeven). Voor een grijs kenteken geldt dat de geboden prijs exclusief BTW is.

BCA kent twee verschillende autoveilingvormen en werkt op 2 verschillende platformen. Op dit moment heeft u voor beide nog een aparte inlog nodig. Deze kunt u met onderstaande links aanvragen.

Hieronder een selectie van de soort veilingen op beide platformen

Voor meer informatie over bieden en kopen op het Europese platform van BCA kunt u hier klikken.

Noordlease Veiling: iedere dinsdag van de even weken om 16.30

In de Noordlease veiling treft u een exclusief aanbod van ex-lease auto’s. Iedere dinsdag van de even weken start de afloop van deze veiling om 16.30 uur op het AUTOBLOX Platform middels de ‘Last Minute Bid’ methode . Hoogste bieder is koper! Na sluiting worden de auto’s direct toegewezen. Log in om het aanbod uit de Noordlease Veiling te bekijken.

buttonlogin

Multilease veiling: iedere woensdag om 14.00 uur

In de Multilease Veiling vindt u een exclusief aanbod van ex-lease auto’s. Iedere woensdag start de afloop deze veiling om 14.00 uur op het AUTOBLOX Platform middels de ‘Last Minute Bid’ methode. Log in om het aanbod te bekijken. Wilt u meebieden in de Multilease veiling en heeft u nog geen BCA account? Meld u dan gratis aan bij BCA.

buttonlogin

Van Kouwen Groep veiling: iedere maandag van de even weken om 10.30

In deze veiling vindt u een zeer gevarieerd aanbod van voertuigen welke zijn ingeruild bij de Van Kouwen Groep. Iedere maandag van de even weken start de afloop van deze veiling om 10.30 uur op het AUTOBLOX Platform middels de ‘Last Minute Bid’ methode. Log in om het aanbod te bekijken. Nog geen inloggegevens? Meld u dan nu snel en makkelijk aan bij BCA.

buttonlogin

Driessen Autolease: iedere woensdag van de even weken om 13.30

In de Driessen Autolease Veiling vindt u een exclusief aanbod van ex-lease auto’s. Iedere woensdag van de even weken eindigt deze veiling om 13.30 uur op het AUTOBLOX Platform middels de ‘Last Minute Bid’ methode. Log in om het aanbod te bekijken. Nog geen inloggegevens? Meld u dan nu snel en makkelijk aan bij BCA.

buttonlogin