Uw voertuig veilen in 5 stappen

BCA is dé specialist in (online) autoveilingen. Als marktleider bieden we verkopers en kopers het grootste online veilingplatform van Nederland. U heeft bij BCA de keuze uit verschillende veilingvormen. Van snelle hamerveiling voor een grote kopersgroep tot een gesloten veilingen aan een kleine, geselecteerde groep geïnteresseerden. Dankzij onze kennis en expertise kunnen wij u uitstekend adviseren welke vorm voor u het meeste rendement oplevert.

In 5 stappen naar maximaal rendement:

1. Contactafspraak
2. Voortaxatie en benchmark
3. Inspectie
4. Verkoop
5. Afwikkeling

Contact

 

 

Stap 1: Contactafspraak

U maakt een afspraak met één van onze medewerkers. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u om enkele gegevens.

Stap 2: Voortaxatie en benchmark

Onze ervaren veilingmanagers geven u een indicatie van de opbrengst. Daarbij maken zij gebruik van onze kennis en expertise over eerder geveilde voertuigen. Samen bepalen we de limietprijs van het voertuig.

Stap 3: Inspectie

Voor elk te veilen voertuig stellen wij een uitgebreid voertuigrapport op. Hiervoor komen onze inspecteurs de voertuigen op locatie inspecteren. De inspectie vindt plaats volgens een vast protocol. Op basis hiervan stellen we een compleet voertuigrapport op, inclusief twee waardebepalingen: de waarde volgens Autotelex en de verwachte opbrengst bij onze Europese kopersgroep.

Stap 4: Verkoop

Uw auto is klaar om geveild te worden. Onze veilingmanagers kennen de markt en weten welke veiling het hoogste rendement oplevert. Hierdoor zijn we in staat de juiste kopersgroep voor uw voertuigen te vinden. Met gerichte marketingacties brengen we uw voertuigen maximaal onder de aandacht van potentiële kopers.

Stap 5: Na verkoop

Is de auto verkocht? Dan kunt u snel aan ons factureren. U krijgt namelijk direct een factuurspecificatie van ons. Heeft de koper betaald, dan verzorgt BCA het transport en de kentekenafhandeling. De koper kan bij ons onder andere heel eenvoudig betalen, bijvoorbeeld per bankoverschrijving of met iDEAL.

Uw voertuigen verkopen via Maak een afspraak met één van onze medewerkers.

De voordelen

  • Korte doorlooptijd met scherpe tarieven
  • Alle auto’s worden voorzien van een uitgebreid inspectierapport
  • Kortere statijden, dus minder groot voorraadrisico
  • Marktconforme biedingen uit onze grote kopersgroep
  • Deskundige veilingmeesters die u graag voorzien van advies

 

 

Contact