Autoveilingen voor fleetowners

BCA organiseert online autoveilingen voor fleetowners. Wilt u uw voorraadmix optimaliseren? Auto’s in- en verkopen op de autoveilingen voor fleetowners kan u hierbij helpen. Onze deskundige veilingmeesters voorzien u graag van een gedegen advies als het gaat om het remarketingproces.

autoveilingen voor autobedrijven

Verkoop uw auto op de online autoveilingen voor fleetowners:

  • BCA heeft deskundige veilingmeesters en een TMV gecertificeerd taxateur in dienst
  • Iedere dag zijn er honderden kopers acties op de veilingen
  • Verschillende autoveilingvormen, vind de autoveiling die bij u past
  • Transparant workflow-pakket

Fleetowners hebben de mogelijkheid om het wagenpark aan te bieden aan een uitgebreid netwerk van professionele B2B kopers via de online autoveilingen van BCA. Bijvoorbeeld middels een autoveilingen met uw eigen bedrijfsidentiteit (u kunt hierbij kiezen voor zowel een gesloten autoveiling als een open autoveiling). Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een fysieke autoveiling. De service van BCA reikt verder dan die van anderen. BCA heeft een compleet en transparant workflow pakket voor de remarketing van fleetowners, inclusief gedetailleerde managementinformatie. De fleetowner bepaalt wat er wordt uitbesteed en wat er zelf wordt uitgevoerd.

Grootste kopersgroep in de business to business autoverkoop!

Met vele autoveilingen per week en een kopersgroep van 6000 kopers, krijgt u als fleetowner altijd de beste prijs voor uw auto. Daarnaast denken wij als remarketingpartner graag met u mee en geven u advies op maat. De veilingmeesters van BCA houden u op de hoogte van restwaarden en ontwikkelingen in de markt.

  • Ruim 500 inbrengende partijen verkopen hun voertuigen al via BCA Autoveilingen
  • Meer dan 90% van de ingebrachte auto’s wordt daadwerkelijk verkocht
  • Korte doorlooptijd

BCA; dé beste remarketingpartner!

Voor fleetowners is de winst voornamelijk te behalen op occasions. Wij zorgen er graag voor dat u als fleetowner een optimale opbrengst krijgt voor uw voertuigen.

  • De transparantie van een online autoveiling zorgt bij ervoor dat het zichtbaar is waar de winst vandaan komt
  • In- en verkopen via de autoveilingen voor fleetowners resulteert in een goede voorraadmix
  • Door onze grote kopersgroep, bezorgt het verkopen van uw voertuigen op de autoveilingen voor fleetowners u optimaal rendement

Bent u als fleetowners geïnteresseerd in het deelnemen aan de autoveilingen of wilt u een voertuig inbrengen op één van onze autoveilingen? Neem dan contact met ons op: 0342 – 40 45 40 of meld u nu direct gratis aan!

Aanmelden