(Online) autoveilingen voor importeurs

BCA is dé strategische partner voor importeurs. Wij organiseren onder andere autoveilingen voor importeurs.  Wij nemen einde-contractwagens in, controleren deze en bieden de auto’s ter verkoop aan in één van onze autoveilingen. Verkoop uw voertuigen in de autoveilingen voor importeurs!

Als inbrenger bepaalt de importeur:

Samen met u zoekt BCA de beste koper voor uw voertuigen zodat u een optimaal rendement behaald. Wij bieden uw auto op transparante wijze aan de grootste kopersgroep in de B2B markt aan. Uw auto’s kunnen op verschillende manieren aan worden geboden bij BCA, bijvoorbeeld via een open autoveiling of een gesloten autoveiling. Bekijk alle autoveilingvormen.

Naast de verschillende online verkoopmogelijkheden bieden wij u als importeur graag een totaalpakket aan.

Auto verkopen?

 

Dé remarketingpartner voor importeurs

BCA ontwikkelt vanaf haar start in 2000 oplossingsgerichte software voor het remarketingproces van importeurs. Vanuit onze jarenlange ervaring in het remarketing proces is BCA zich er bewust van dat software alleen niet de oplossing is voor importeurs. Daarom organiseren wij niet alleen autoveilingen voor importeurs, maar krijgt u als importeur bij BCA informatie van onze ervaren veilingmeesters over restwaarden en ontwikkelingen in de markt die deze restwaarden beïnvloeden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van autoveilingen voor importeurs bij BCA? Neem contact met ons op of meld u direct gratis aan!