Autoveilingen voor leasemaatschappijen

Wilt u als leasemaatschappij uw voertuigen verkopen tegen maximaal verkoopresultaat? BCA biedt leasemaatschappijen diverse verkoopmogelijkheden. U kunt kiezen voor een remarketingoplossing op maat. Zo kunt u uw voertuigen in een van onze twintig open autoveilingen verkopen. Tevens is het mogelijk een gesloten online autoveiling te organiseren, alleen toegankelijk voor uw eigen handelsrelaties.

U bepaald als leasemaatschappij zelf welke onderdelen van het veilingproces u zelf doet en welke u uitbesteed. BCA adviseert u graag en zoekt samen met u naar een geschikte remarketingoplossing. Tevens adviseren onze deskundige veilingmeesters u graag over restwaarden en ontwikkelingen in de markt die deze restwaarden beïnvloeden.

De voordelen voor leasemaatschappijen:

 • Mogelijkheid verkopen in heel Europa dankzij ons Europese platform
 • Alle te verkopen auto’s worden uitgebreid geïnspecteerd en voorzien van een inspectierapport
 • Ruim 500 inbrengende partijen gingen u voor

Wilt u meer informatie over de verkoopmogelijkheden voor leasemaatschappijen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Het online veilingproces in zes stappen

 • Contactafspraak
  Neem contact op met een van onze medewerkers.
 • Voortaxatie inclusief benchmark
  Onze veilingmeester bepaalt samen met u de limietprijs. Deze wordt onder andere gebaseerd op de historische opbrengst van eerder geveilde vergelijkbare voertuigen.
 • Opname van de auto
  Uw auto wordt deskundig geinspecteerd door een van onze ervaren autoinspecteur.
 • Inspectierapport
  Van ieder voertuig wordt na inspectie een uitgebreid inspectierapport gemaakt, ondersteund met foto’s.
 • Verkoop
  De veilingmeesters bepalen samen met u de juiste verkoopmethode.
 • Afwikkeling
  De administratieve afhandeling begint zodra de auto is verkocht. Als verkoper kunt u snel factureren, omdat u direct kunt beschikken over een proforma factuur.

BCA  heeft zevetig jaar ervaring in het veilen van auto’s en is daardoor uitgegroeid tot het grootste (online) autoveilingplatform van Nederland. Met de online remarketingsoftware AutoBLOX faciliteert BCAper jaar de remarketing van tienduizenden gebruikte auto’s. Voor een groot aantal importeurs en dealergroepen, waaronder Peugeot, Citroen, FGA, BMW, Mercedes-Benz en de Volkswagen Group, organiseert BCA besloten veilingen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via het telefoonnummer 0342 – 40 45 40 of door het contactformulier in te vullen.