Autotaxatie bij BCA Autoveilingen Online Autoveilingen

Voordat de te verkopen voertuigen in de online autoveilingen van BCA Autoveilingen worden geplaatst, worden deze eerst getaxeerd door onze ervaren veilingmeesters. BCA Autoveilingen Online Autoveilingen heeft een gecertificeerd taxateur in dienst. De waarde van het voertuig wordt vastgesteld, tevens wordt bij de autotaxatie de Autotelexwaarde gebruikt als benchmark. Zo weet u dus precies wat uw auto waard is.

Na de taxatie plaatsen wij uw auto in overleg met u in één van onze zestien online autoveilingen. Tevens bepalen we samen met u de minimale verkoopprijs van het voertuig. Naast de gewone autotaxaties hebben wij ook de kennis, data en inzage om u meer te vertellen over de internationale handelsprijzen. Voor Financieringsinstellingen wordt ook de executiewaarde vastgesteld.

Tevens geven wij waardetaxatierapporten af, op deze manier kunt u exact zien wat de netto handelswaarde van een voertuig is. Onderstaand ziet u een voorbeeld van autotaxatie rapport (Klik op de afbeelding om het auto taxatie rapport te vergroten).

waardetaxatierapport - BCA Autoveilingen taxeren

Gebruikt u Autotelexpro? Dan kunt u het BCA Autoveilingen systeem koppelen aan uw Autotelex abonnement. Wanneer een Autotelexwaarde opgevraagd wordt, ontvangt u direct de veilingopbrengsten van vergelijkbare voertuigen die bij BCA Autoveilingen zijn geveild. Ook is het mogelijk om het voertuigrapport van deze auto’s in te zien.

Kortom: ook op het gebied van autotaxatie kunt u bij BCA Autoveilingen terecht. Wilt u meer informatie over de taxatie van een voertuig? Neem dan contact op met onze veilingmeesters.