AutoBlox Bied-app

BCA lanceert een mobiele bied-app voor de automotive sector en is hiermee de eerste binnen de branche. Met de applicatie wordt de dienstverlening uitgebreid en kunt u als koper altijd en overal auto’s kopen via uw smartphone.

Via de applicatie wordt ingelogd op het veilingplatform AutoBlox van BCA, waarna het mogelijk is om de online veilingen te bekijken, een voertuig te zoeken op bijvoorbeeld merk, brandstof of leeftijd, de veilingagenda in te kijken of een bod te plaatsen middels een biedagent. Het instellen van een zoekagent behoort ook tot de mogelijkheden van de applicatie.

Scan onderstaande QR-codes en download nu GRATIS de AutoBlox Bied-app!

Met de AutoBlox Bied-app kunt u:

  • Het auto-aanbod bekijken
  • Een voertuig zoeken
  • De veilingagenda bekijken
  • Bieden op een voertuig middels een biedagent
  • Een zoekagent instellen

“De AutoBlox Bied-app is ontwikkeld op basis van de wensen van de klant die veel onderweg is en niet altijd in de gelegenheid is om vanaf een vaste computer mee te bieden op de online autoveilingen.

Download de AutoBlox Bied-app nu! Ruim 6000 anderen gingen u voor!

Scan onderstaande QR-code met uw mobiele telefoon en download de app gratis!

De applicatie is gratis te downloaden in zowel de App store van Apple als in Google Play. Heeft u nog geen inloggegevens van BCA AutoBlox? Vraag deze dan gratis aan! Huidige klanten kunnen direct aan de slag met de app.