Auto’s kopen en verkopen op de autoveiling van BCA

Bent u op zoek naar de juiste manier om auto’s te kopen of te verkopen? Dan bent u bij BCA aan het goede adres! BCA Autoveiling is een online autoveilingbedrijf dat kopers en verkopers verbindt. Gemiddeld organiseren wij meer dan twintig online veilingen op ons veilingplatform. Onze grote kopersgroep bestaat uit merkspecialisten, universele autobedrijven en handelaren. Ruim 500 autobedrijven verkopen al met veel succes voertuigen op de verschillende online veilingen van BCA Autoveiling. Ruim 90% van de auto’s wordt daadwerkelijk verkocht in onze online autoveiling.

Onze ervaren autoveilingmeesters staan voor u klaar om u te voorzien van een deskundig advies bij het kopen en verkopen van voertuigen middels de  auto veiling. Alle voertuigen worden geïnspecteerd en zijn voorzien van een duidelijk inspectierapport voordat ze in de veiling terechtkomen. Zo weet u als koper of verkoper exact waar u aan toe bent.

 

Voordelen van een autoveiling:

  • Alle auto’s in de auto veiling worden voorzien van een gedetailleerd autoinspectierapport ondersteund door duidelijke foto’s
  • BCA Autoveiling kent een uitgebreid dienstenpakket
  • Ervaren autoveilingmeesters die voor u klaar staan
  • Erkende taxateur in dienst
  • Mogelijkheden om een fysieke auto veiling op uw terrein te organiseren

Meer informatie over auto's verkopen bij BCA Autoveilingen

Naast het online veilen van auto’s, bieden wij u ook auto-opslag, reconditioning, autoinspectie, autorapportage en autotaxatie aan. Kortom: een totaalpakket op remarketinggebied vindt u bij BCA Autoveiling. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Meld u dan nu gratis aan bij BCA Autoveiling of neem contact op met onze deskundige veilingmeesters op 088-540 38 70!

Meld u gratis aan bij BCA Autoveiling en start direct!

 

 

Aanmelden