Maak kennis met de autoveilingen van BCA

BCA is marktleider op het gebied van B2B autoveilingen. Per week organiseert BCA  meer dan 20 (online) autoveilingen voor een uitgebreide kopersgroep van dealers, merkspecialisten, universele autobedrijven en handelaren.

Van open tot gesloten autoveilingen en van bedrijfswagenveiling tot low-budget en exportveilingen, u vindt het bij BCA. Op basis van de online remarketingsoftware AutoBLOX, een ontwikkeling van BCA, organiseren wij gesloten autoveilingen, open autoveilingen en levert ze remarketingplatforms voor meerdere importeurs en dealergroepen, waaronder Peugeot, Citroen, Fiat Group, BMW en de Bochane Groep. Bekijk de autoveilingagenda voor alle autoveilingen.

Wilt u meer weten over onze autoveilingen? Neem dan contact met ons op.

Contact_button_klin

Voordelen van de autoveilingen van BCA

  • Alle auto’s in de autoveilingen worden grondig geïnspecteerd door onze eigen auto-inspecteurs
  • Alle auto’s zijn voorzien van een volledig en correct autorapport voorzien van foto’s
  • 24/7 bieden op de voertuigen in de autoveilingen met de BCA AutoBlox app
  • Grote kopersgroep bestaande uit diverse soorten automotive bedrijven
  • 500 inbrengende partijen
  • Mogelijkheid om uw eigen online autoveiling te organiseren.

Naast het online veilen van auto’s, bieden wij u ook auto-opslag, reconditioning, autoinspectie, autorapportage en autotaxatie aan. Kortom: een totaalpakket op remarketinggebied vindt u bij BCA. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Meld u dan nu gratis aan bij BCA Autoveilingen Online Autoveilingen of neem contact op met onze deskundige veilingmeesters op 088-540 38 70!

Meld u gratis aan bij BCA en start direct!

Direct naar: