Jan Henken
Jan HenkenTeam Manager Autoveilingen
Jan Henken is Team Manager Autoveilingen bij BCA Autoveilingen. Hiervoor werkte Jan als veilingmeester en taxateur bij BCA Autoveilingen. Jan houdt zich bezig met alle werkzaamheden omtrent de autoveilingen en de taxaties en stuurt tevens het team van veilingmanagers aan. Jan leidt onder andere de Lease Fleet veiling, de Personenauto veiling, de Driessen Autogroep veiling en de Driessen Autolease veiling.
Lex Termaat
Lex TermaatVeilingmanager
Alex Termaat heeft jarenlange ervaring in het autoveiling vak. Hij verzorgt bij BCA Autoveilingen de Citroen Select veiling, de Peugeot Leeuwekeur veiling, de Bochane Groep veiling, de Fiat Group autoveiling, en diverse bedrijfswagen en personenauto veilingen voor Mercedes-Benz. Tevens verzorgt hij de van Kouwen autoveiling en de bedrijfswagenveiling.
Edy Timmer
Edy TimmerVeilingmanager
Edy Timmer is veilingmanager bij BCA Autoveilingen Online Autoveilingen. Hij deed jarenlange ervaring op in de autobranche. Binnen BCA Autoveilingen is Edy verantwoordelijk voor de low-budget veilingen, de BMW autoveiling en de Alphera autoveiling.

Meer weten over onze autoveilingen?