BCA team, wie zijn we en wat doen we?

Hans Kieft
Hans KieftDirecteur
Hans Kieft is sinds februari 2014 werkzaam als directeur bij BCA Autoveiling en is verantwoordelijk voor de strategie en het te voeren beleid bij de organisatie. Hans heeft jarenlange ervaring in de markt van voertuighulpverlening en automotive aftermarket.
Joop Geelen
Joop GeelenManager R & D
Joop Geelen is manager R&D bij BCA . Hij houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van nieuwe strategieën en processen met betrekking tot het verbeteren van de online autoverkoop en remarketing.
Peter de Wit
Peter de WitManager Klantenservice
Peter werkt sinds mei 2015 voor BCA Hij is verantwoordelijk voor het geolied lopen van alle klantgerelateerde processen bij BCA Hiervoor deed Peter ervaring op als manager van een operationele afdeling en was hij werkzaam bij Pon in diverse financiële en projectmatige rollen.
Victor Veer
Victor VeerBusiness Development Manager
Victor Veer is Manager Business Development bij BCA. Victor houdt zich bezig met het ontwikkelen van business vanuit de vraagbehoefte van voornamelijk dealerholdings en leasemaatschappijen. Tevens onderhoudt Victor de relatie met bestaande klanten.
Vincent van der Linden
Vincent van der LindenBusiness Consultant
Vincent van der Linden is werkzaam als Business Consultant bij BCA . Vincent stemt samen met de klant de wensen en behoeften af en richt de processen in. Vincent is verantwoordelijk voor de optimalisatie van het remarketingproces voor de klant.
Sebastiaan van der Zee
Sebastiaan van der ZeeApplicatie-/Projectmanager
Sebastiaan van der Zee is applicatie-/ projectmanager voor AutoBLOX en BCA . Hij zorgt er onder andere voor dat aanpassingen binnen het AutoBLOX-systeem op de juiste manier verlopen. Sebastiaan studeerde communicatiesystemen aan de Hogeschool Utrecht.
Luthwin van Dijk
Luthwin van DijkInterne Software Consultant
Luthwin van Dijk is Interne Software Consultant AutoBLOX. Hij stemt (intern) de wensen en behoeften af en richt de processen in. Hij is verantwoordelijk voor de optimalisatie van AutoBLOX. Hiervoor was Luthwin werkzaam in diverse functies op het gebied van ICT.
Gerko Boender
Gerko BoenderManager voertuiginspectie en planning
Gerko Boender is manager voertuiginspectie en planning bij BCA . Zo stuurt hij onder andere het inspecteursteam aan en is hij verantwoordelijk voor de claimafhandeling. Gerko deed jarenlange werkervaring op als onder andere Manager Aftersales bij een autobedrijf.
Gerrit van Drie
Gerrit van DrieMedewerker Klanttevredenheid & Kwaliteit
Gerrit van Drie is medewerker klanttevredenheid en kwaliteit. Hij houdt zich onder andere bezig met de controle van de voertuigrapporten, en assisteert bij de claimafhandeling en het plannen van de auto-inspecties. Gerrit werkte hiervoor jarenlang als auto-inspecteur bij BCA .
Jan Henken
Jan HenkenVeilingmanager
Jan Henken is Team Manager Autoveilingen bij BCA . Hiervoor werkte Jan als veilingmeester bij BCA . Jan houdt zich bezig met alle werkzaamheden omtrent de autoveilingen en de taxaties en stuurt tevens het team van veilingmanagers aan.
Lex Termaat
Lex TermaatVeilingmeester
Alex Termaat is sinds 2001 veilingmeester bij BCA . Hij houdt zich bezig met alle werkzaamheden die verricht worden bij het veilen van auto’s. Van het inbrengen en taxeren tot aan het veilen en de bijbehorende afwikkeling hiervan. Alex heeft al tientallen jaren ervaring in de autobranche. Zo heeft hij als Sales manager gewerkt en als autoverkoper.
Wesley Roof
Wesley RoofProjectleider
Wesley verzorgt de Exportveiling en houdt zich bezig met de afwikkeling van claims. Daarnaast controleert Wesley alle voertuigrapporten om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Tevens houdt Wesley zich bezig met de voertuigplanning en het aansturen van de mobiele inspecteurs
Jantine Arnaud de Calavon
Jantine Arnaud de CalavonMedewerkster Kentekenadministratie
Jantine is werkzaam als Medewerkster Kentekenadministratie bij BCA Autoveilingen. Zij is verantwoordelijk voor het ontvangen en versturen van de tijdelijke documentcodes en de vrijwaring.
Harm Verschoor
Harm VerschoorAccount Manager
Harm is sinds begin 2016 actief als Account Manager bij BCA Autoveilingen.
Joey van Ginkel
Joey van GinkelVeilingmeester
Joey is sinds begin 2016 als veilingmeester bij BCA Autoveilingen.
Ellen van Essen
Ellen van EssenFinancieel medewerkster
Ellen van Essen is Financieel medewerkster en is sinds 2008 werkzaam bij BCA Autoveilingen. Ellen is verantwoordelijk voor alle administratieve processen binnen BCA Autoveilingen.
Annet Tovar
Annet TovarOperationeel medewerkster
Annet is operationeel medewerkster en werkt sinds 2016 bij BCA Autoveilingen Online Autoveilingen.
Bianca Mosterd
Bianca MosterdAdministratief medewerkster
Bianca Mosterd houdt zich op parttime basis bezig met de afwikkeling van administratieve processen.
Bastiaan Honders
Bastiaan HondersAuto-inspecteur
Bastiaan is als auto-inspecteur werkzaam op de opslaglocatie van BCA Autoveilingen/BCa in Barneveld. Met oog voor detail en zijn ervaring als eerste monteur maakt Bastiaan dagelijks voertuigrapporten op van de te veilen auto’s.
Richard Klaassen
Richard KlaassenAuto-inspecteur
Richard is werkzaam bij BCA Autoveilingen als auto-inspecteur. Hij stelt autorapporten op met daarin een volledige beschrijving van het desbetreffende voertuig. Hij werkt voornamelijk in de omgeving van Oosterhout.
Robin Suurling
Robin SuurlingAuto-inspecteur
Robin Suurling is werkzaam bij BCA Autoveilingen als auto-inspecteur. Hij stelt autorapporten op voor voertuigen in het Noord-Westen van Nederland.
Eric Verrijt
Eric VerrijtAuto-inspecteur
Eric is sinds medio 2014 werkzaam bij BCA Autoveilingen als auto-inspecteur in de provincies Limburg en Brabant. Voordat hij auto-inspecteur werd bij BCA Autoveilingen heeft hij ervaring opgedaan als automonteur en autoverkoper.
Vijay Jagan
Vijay JaganAuto-inspecteur
Vijay is werkzaam bij BCA Autoveilingen als auto-inspecteur. Hij stelt autorapporten op voor voertuigen in het midden en het westen van Nederland.
Michel Klatten
Michel KlattenAuto-inspecteur
Michel werkt sinds begin 2015 bij BCA Autoveilingen als mobiele inspecteur. Michel heeft een jarenlange ervaring in de automotive branche, zo heeft hij 13 jaar als monteur gewerkt.
Peter van de Pol
Peter van de PolAuto-inspecteur
Peter is al enkele jaren mobiele auto-inspecteur bij BCA Autoveilingen. Hij is voornamelijk in Zuid-Holland te vinden, om auto’s te inspecteren en rapporten op te stellen.