Automotive klanten ontvangen een zilveren BCA pas. Doet u veel en goede zaken met BCA? Dan belonen wij u met een loyaliteitspas. Gaat u voor Gold, Platinum of zelfs een exclusieve Black pas?

Zilver

Heeft u een bedrijf in de automotive sector en registreert u zich bij BCA? Dan ontvangt u een zilveren pas. Met deze pas kunt u zich identificeren bij BCA en kunnen wij zien wie u bent als u een voertuig aanschaft.

Gold

Heeft u in de vorige vier kwartalen voor meer dan €250.000,- aan voertuigen gekocht? Dan krijgt u een Gold pas. Zie onderstaande tabel voor de voordelen die horen bij een Gold pas.

Platinum

Heeft u in de vorige vier kwartalen voor meer dan €500.000,- aan voertuigen gekocht? Dan krijgt u een Platinum pas. Zie onderstaande tabel voor de voordelen die horen bij een Platinum pas.

Black

Heeft u in de vorige vier kwartalen voor meer dan €1.000.000,- aan voertuigen gekocht? Dan krijgt u een exclusieve Black pas. Zie onderstaande tabel voor de voordelen die horen bij een Black pas.

Pasvoordelen

Bij de nieuwe veilingpassen van BCA horen ook voordelen voor u als klant. Deze voordelen bestaan uit vaste voordelen die horen bij een specifieke pas, maar ook uit variabele voordelen die gedurende het jaar aan u worden medegedeeld.

Onderstaand overzicht bevat alle vaste pasvoordelen:

Wat?       Goud          Platina             Black 
Gratis lunch in het BCA Restaurant t.w.v. €7,50 t.w.v. €10,- t.w.v. €15,-
Gratis gebruik van WIS X X X
Korting op poetsen 10% 10% 10%
Korting op ontstickeren 10% 10% 10%
Korting op LOL fee 25%
Toegang Exclusive veiling X X X
Consult ‘online kopen’ op locatie X X X
Uitnodiging voor de BCA Klassiekerveiling X X X
Uitnodiging voor de BCA Koperschallenge 2 personen 2 personen
VIP-parking Megaveiling Na bevestiging uitnodiging

Algemene Voorwaarden Veilingpassen

De toekenning van een BCA-pas is gebaseerd op de minimale totale omzetwaarde bij BCA in de voorgaande 4 kwartalen.

Er zijn drie niveaus:

 • + 250.000 euro omzet* =  Gold pas
 • + 500.000 euro omzet* = Platinum pas
 • + 1.000.000 euro omzet* = Black pas

* hamerprijs zonder koperskosten

Indien een (auto)bedrijf voldoet aan bovenstaande voorwaarden, is er vanaf eind januari 2018 één pas beschikbaar per bedrijf.

 • BCA controleert ieder kwartaal uw omzetwaarde van de afgelopen 12 maanden. Indien deze de minimale eis van omzetwaarde van een hoger niveau bereikt, ontvangt u een nieuwe pas met meer voordelen. Deze controle vindt plaats op de eerste maandag van het nieuwe kwartaal.
 • Promoveert u naar een hoger niveau, dan is uw nieuwe pas minimaal één jaar geldig
 • Degradeert u naar een lager niveau, dan is uw nieuwe pas minimaal drie maanden geldig.
 • Met de BCA-pas kan het rechthebbende bedrijf en de contactpersoon gebruik maken van diverse voordelen. Zie tabel hieronder voor enkele voordelen. Gedurende het jaar worden diverse andere eenmalige of tijdelijke voordelen aan pashouders bekend gemaakt.
 • BCA kan te allen tijde de voordelen van de BCA pas wijzigen na communicatie met bezitters van de BCA-pas.
 • Door gebruik te maken van de BCA-pas verklaart u kennis te hebben genomen van deze voorwaarden en gaat u akkoord met de inhoud ervan.
 • De BCA-pas kan alleen gebruikt worden bij BCA Autoveiling B.V.
 • BCA bepaalt te allen tijde of een (auto)bedrijf recht heeft op een BCA-pas.
 • De voordelen van de BCA-pas worden alleen verleend op vertoon van de BCA-pas aan de kassa in het restaurant of bij één van de service-balies. De korting geldt alléén voor medewerkers/eigenaren van het bedrijf die de pas in zijn bezit heeft.
 • BCA behoudt zich het recht voor om in voorkomende gevallen aanbiedingen in te trekken, te wijzigen, het programma van BCA-passen te stoppen of voorwaarden toe te voegen. BCA brengt u daar zo goed als mogelijk van op de hoogte via www.bca.com.
 • BCA is gerechtigd de voorwaarden van het dit programma te allen tijde te wijzigen.