Citroën Select Autoveiling

De Citroën Select Autoveiling vindt iedere dinsdag om 11.00 uur plaats het AutoBlox platform van BCA. Deze veiling is een besloten autoveiling en hierdoor alleen toegankelijk voor een geselecteerde kopersgroep. In de gesloten Citroën autoveiling vindt u het aanbod van onder andere ex-leaseauto’s, rentals en companycars.

Citroën Select Autoveiling: iedere dinsdag om 11.00 uur

Wat is een hamerveiling?

Voorafgaand aan de hamerveiling wordt er door BCA een kavellijst verstuurd via email. Op deze kavellijst staan de diverse aangeboden auto’s en worden er inzetprijzen getoond. Deze inzetprijzen zijn de beginprijzen waarop de hamerveiling start. Vanaf dit inzetbedrag gaan de bedragen eerst naar beneden tot iemand biedt op een bepaald bedrag. Hierna lopen de prijzen op, net zolang tot het bieden tussen u en uw collega’s stopt. Wie dan het hoogste bod heeft is ofwel koper onder voorbehoud of definitief koper indien de auto over de limietprijs gaat.

 

 

 

Aanmelden

Lees meer:

Wilt u meer informatie over de verschillende autoveilingen van BCA? Neem dan contact op met onze veilingmeesters op 088 – 540 38 70.