Executieveiling

Heeft u een gedwongen autoverkoop in de vorm van een executie autoveiling? Dan is BCA de juiste partner voor u. U kunt uw executieveiling auto’s aanbieden in één van onze vele online autoveilingen. Wij denken met u mee en bieden u een remarketingoplossing op maat. Als grootste online autoveilinghuis van Nederland met ruim ervaring op het gebied van online autoveilingen, zorgt BCA ervoor dat u marktconforme opbrengsten krijgt op uw executieveiling auto’s.

BCA biedt uw auto’s op transparante wijze aan de grootste kopersgroep in de B2B markt aan. Daarnaast adviseren wij u graag over de beste verkoopmogelijkheden. Wij hameren op rendement en bieden u een tranparante en winstgevende verkoopmethode.  Meer weten? Bekijk de verkooppagina van BCA of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact_button_klin

De voordelen van een executieveiling bij BCA

  • Grootste kopersgroep in de B2B-markt: dealers, merkspecialisten, universele autobedrijven en handelaren
  • Ruime ervaring met de executieveiling
  • Deskundige veilingmeesters die u graag voorzien van een gedegen advies over de executieveiling
  • Ruim twintig fysieke en online autoveilingen per week

Bel voor meer informatie over de executieveiling: 088 – 540 38 70

Bent u een advocaat, curator, verzekeraar, financiële instelling, (merk)importeur, verhuurmaatschappij, leasemaatschappij of financieringsmaatschappij en heeft u te maken met een executieverkoop? Als verkopende partij regelt u met één enkele muisklik het gehele verkoopproces. Een executieveiling bij BCA Autoveilingen kan zowel online als via een live autoveiling. Indien gewenst wordt de executieveiling voorzien van uw eigen bedrijfsidentiteit.

Meer weten over online executieveilingen? Neem dan contact met ons op via 088 – 540 38 70.

Direct naar:

Een executieveiling organiseren via BCA? Neem contact op met ons op: 088- 540 38 70.