Faillissementsveiling

Heeft u een gedwongen autoverkoop in de vorm van een faillissementsveiling? Dan is BCA de juiste partner voor u. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee en bieden u een remarketingoplossing op maat. U kunt uw faillissementsveiling auto’s aanbieden in één van onze vele online autoveilingen of verkopen middels een fysieke veiling.

De deskundige auto-inspecteurs van BCA inspecteren de te veilen voertuigen grondig. Alle voertuigen worden voorzien van een inspectierapport ondersteunt met foto’s. Hierna worden de voertuigen aangeboden aan onze grote kopersgroep.

Wilt u meer weten over een faillissementsveiling bij BCA en over de verschillende verkoopmogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Contact_button_klin

Voordelen faillissementsveiling

  • Grootste kopersgroep in de B2B-markt met  ruim 5.800 dealers, merkspecialisten, universele autobedrijven en handelaren
  • Hoge opbrengst via onze verschillende autoveilingen, waaronder de faillissementsveiling
  • Deskundige veilingmeesters op het gebied van een online faillissementsveiling
  • 90% van de ingebrachte auto’s wordt daadwerkelijk verkocht

[/one_half]

Bent u een advocaat, curator, verzekeraar, financiële instelling, (merk)importeur, verhuurmaatschappij, leasemaatschappij of financieringsmaatschappij en heeft u te maken met een faillissementsverkoop? Als verkopende partij regelt u met slechts een paar klikken het gehele verkoopproces online. Een online faillissementsveiling bij BCA is transparant, eenvoudig en levert een hoge verkoopopbrengst op.

Meer weten over een online faillissementsveiling? Neem dan contact met ons op via 0342 – 40 45 40

Direct naar: