Over BCA

BCA Autoveiling is onderdeel van BCA Marketplace, Europa’s nr. 1 in voertuig remarketing. Met een fysieke veilinghal in Barneveld, diverse online veilingen en gecombineerde veilingen worden personenwagens, bedrijfswagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen verhandeld..

BCA in Nederland organiseert meer dan 500 veilingen per jaar en veilt zo’n 1.000 voertuigen per week. Wij brengen verkopende en kopende partijen succesvol samen op de veilingvloer. Naast veilingexpertise leveren wij voor al onze klanten uitstekende service op het gebied van objectieve inspectie en waardebepaling van het voertuig, transport en snelle afhandeling van facturatie en overdracht. De BCA Marketplace heeft vestigingen in Brazilië, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Zwitserland, Portugal, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Volledige ontzorging
Een juiste remarketing van uw gebruikte voertuigen levert u veel rendement op. Succesvolle remarketing is een vak apart. BCA is hierin de beste. Onze kernwaarden betrokken, betrouwbaar, innovatief en transparant zijn ons kompas in alles wat we doen.

Meedenken
In onze visie kunnen we alleen succesvol zijn voor u als we écht kunnen meedenken in strategie en werkwijze. Daarom willen we onze klanten graag door-en-door kennen. Die waarderen dat, zo vertellen ze ons. Zij zien ons als een transparante en professionele partner die oprecht geïnteresseerd is. Een betrouwbaar bedrijf waarmee het prettig samenwerken is.

Meer info: