Heeft u inlogproblemen? Hier vindt u de meest voorkomende problemen. Staat het probleem er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Vul hierbij uw inlognaam en e-mailadres in. Bent u tevens uw inlognaam vergeten? Neem dan contact met ons op.
Ik ben nog geen lid van BCA
Bent u nog geen lid van BCA ? Dan is het niet mogelijk om mee te bieden op de voertuigen in onze autoveilingen. U kunt zich direct gratis aanmelden bij BCA en meebieden op de voertuigen in onze autoveilingen.
Voldoet mijn computer aan de systeemeisen?
Deze website is gemaakt voor de meest gangbare browsers. Voor optimaal resultaat adviseren wij de actuele versie van Microsoft Internet Explorer 7.0 of 8.0, Mozilla Firefox of Apple Safari, omdat browsers in de regel versie- of merkspecifiek verschillend kunnen werken. LET OP: Wij zijn gestopt met de support op IE 6.0 en 7.0

Download Microsoft Internet Explorer 7.0
Download Microsoft Internet Explorer 8.0
Download Mozilla Firefox

Ik gebruik Internet Explorer 9

Websites die voor eerdere versies van Windows Internet Explorer zijn ontworpen, worden mogelijk niet juist weergegeven in Internet Explorer 9. Met de compatibiliteitsweergave kunt u de weergave van een website echter verbeteren.

Wanneer u de compatibiliteitsweergave inschakelt, wordt de huidige website weergegeven alsof u een eerdere versie van Internet Explorer gebruikt.

Als in Internet Explorer een webpagina wordt herkend die niet compatibel is, verschijnt de knop Compatibiliteitsweergave op de adresbalk. Als u de compatibiliteitsweergave wilt inschakelen, klikt u op de knop Compatibiliteitsweergave om het pictogram te veranderen van een contour Afbeelding van de knop Compatibiliteitsweergave (uitgeschakeld) in een effen kleur Afbeelding van de knop Compatibiliteitsweergave (ingeschakeld).

De volgende keer dat u deze website bezoekt, wordt deze weergegeven in de compatibiliteitsweergave. Als de website echter wordt bijgewerkt voor een juiste weergave in de huidige versie van Internet Explorer, wordt de compatibiliteitsweergave automatisch uitgeschakeld.

Javascript en Java
Deze website kan alleen worden weergegeven als u JavaScript in uw browser heeft geactiveerd. Voor sommige onderdelen binnen BCA Autoveilingen of onze homepage dient ook Java geactiveerd te zijn.

Download Java