“Gebruikte auto’s importeren is de juiste manier om vraag en aanbod te laten rijmen”

BCA BENOEMT TONY VRIJSEN TOT COMMERCIEEL DIRECTEUR

Barneveld,  18 december 2020 – Tony Vrijsen is door BCA in Barneveld benoemd tot commercieel directeur. Vrijsen treedt toe tot de driekoppige directie samen met Iede Aukema en Hans Kieft. In zijn nieuwe rol zal Vrijsen zich vooral bezig gaan houden met BCA NL Importauto, het nieuwe label waaronder BCA geïnspecteerde, uit Europa afkomstige jong gebruikte auto’s aanbiedt.

Tony Vrijsen kent een lange carrière in de autobranche, voornamelijk op het gebied van remarketing. Sinds 2010 werkt hij al voor BCA, de laatste jaren als commercieel manager. Vrijsen is expert op het gebied van de waarde van gebruikte auto’s in binnen- en buitenland en is lid van de ANWB Koerslijstcommissie.

BCA NL Importauto

Het onlangs gelanceerde label BCA NL Importauto krijgt de volle aandacht van Vrijsen in zijn nieuwe rol. “Al jaren is op het gebied van gebruikte auto’s de balans tussen vraag en aanbod in Nederland niet in orde,” zegt Vrijsen. “Nieuw worden er veel auto’s verkocht die een aantal jaar later als occasion niet erg gewild zijn, terwijl de veel gevraagde jong gebruikte auto’s onvoldoende beschikbaar zijn. Import en export zijn de enige middelen om vraag en aanbod te laten rijmen. In export was BCA altijd al heel sterk en daarom is de stap naar import, waarmee we onze klanten de juiste auto’s aanbieden van topkwaliteit, een logische. Ik zal een belangrijk deel van mijn tijd daaraan besteden.”

Kwaliteitslabel
Iede Aukema, algemeen directeur van BCA Barneveld. “Om de potentie van BCA NL Importauto te onderstrepen hebben we gekozen voor een uitbreiding van het directieteam met Tony. Vanuit die rol kan hij zich, inclusief alle bevoegdheden die nodig zijn, richten op het verder in de markt zetten van het recent gelanceerde kwaliteitslabel voor onze eigen importauto’s. De klant ontzorgen door de juiste importauto kant-en-klaar aan te bieden, met minimaal dezelfde zekerheden als een Nederlandse auto: er is op dat gebied een enorm potentieel.”

Bijschrift:
Tony Vrijsen is benoemd tot commercieel directeur van BCA in Nederland.

Einde persbericht

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u terecht bij Iede Aukema, algemeen directeur BCA op (0342) 40 45 40.

Over BCA:
BCA speelt als Europese partij in op de dynamische occasionmarkt met kennis en innovatie en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Tevens ondersteunt BCA remarketing processen van automotive klanten, zodat zowel de verkopende als de kopende partij de beste deal kan sluiten. Voor BCA zijn klantwens en transparantie belangrijk in het zoeken naar oplossingen. In Nederland, maar ook in Europa, want van het feit dat BCA onderdeel is van een grote Europese organisatie profiteren ook de klanten. BCA Nederland is onderdeel van BCA Marketplace, Europa’s nr. 1 in voertuig remarketing met vestigingen in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.