Politie gunt de afstoot van haar voertuigen aan BCA voor de komende vier jaar

BCA heeft de Politie tender voor het afstoten van voertuigen gewonnen voor een termijn van vier jaar. Vanaf die datum zullen de Politie voertuigen weer via BCA’s veilingen worden verkocht.

BCA heeft met haar kennis en deskundigheid kunnen voldoen aan de wensen en eisen van de Politie, omdat de interne systemen flexibel zijn in te richten naar de wensen van de klant. Door de modulaire opbouw van de remarketing software AutoBLOX kan het gehele remarketing-/afstootproces aangepast worden naar de gewenste werkwijze van de klant. Daarnaast is de software gebouwd met een open interface, waardoor ook derde partijen die een rol spelen in het proces makkelijk kunnen worden gekoppeld. Met de rapportages over de actuele status van de voertuigen in het proces heeft de klant realtime inzicht en daarmee het eigen stuur in handen.

Met de jarenlange kennis die BCA heeft opgebouwd over de waarde van voertuigen, Europese kopers en remarketing processen weet de autoveiler uit Barneveld ervoor te zorgen dat er reële prijzen voor de voertuigen worden behaald en adviseert zij op basis van best practice over hoe processen effïent(er) kunnen worden ingericht.

“We zijn blij en trots dat de kwaliteit van onze veiling dienstverlening de Politie heeft overtuigd om in vol vertrouwen de komende jaren zaken met ons te doen”, stelt Iede Aukema, algemeen directeur. Vanaf 15 december komen de eerste Politie auto’s in de veilingen.

===

Einde bericht.

Voor vragen kunt u terecht bij John van der Wijst, Salesmanager BCA.