De ALD CarOutlet in Meerkerk was afgelopen donderdag 8 september het toneel voor de jaarlijkse ALD Autoveiling. Net als voorgaande jaren gebeurde dit met behulp van enkele BCA Autoveilingen-medewerkers. Veilingmeester Alex Termaat hanteerde ook dit jaar weer de veilinghamer. Hij mocht zo’n 130 personenwagens en enkele bestelbusjes afslaan, variërend van klein tot groot, van jong tot oud en van Kia Picanto tot BMW X3.

Op dit besloten evenement kwamen zo’n 75 kopers en dealers af. De bezoekers waren op dreef en de sfeer zat er goed in. Het evenement werd voor de vijftiende keer georganiseerd, en daarom was deze editie grootser aangepakt dan voorgaande jaren. De dag stond in het teken van het Oktoberfest. Zanger Dieter zorgde voor de muzikale omlijsting en ook de barbecue na de veiling stond geheel in het teken van het Duitse bierfeest.

Naast de ex-leasewagens werden er twee kavels geveild voor het goede doel: een overnachting in het Amsterdamse Hiltonhotel en een racestoel. De opbrengst was veel hoger dan verwacht, en gaat naar de KWF Kankerbestrijding.

ALDveiling