remarketing2

 

Op donderdag 2 juni 2016 waren wij als partner aanwezig op de 6de editie van het Remarketing Event te Houten. Tijdens dit event stond de volgende vraag centraal: ‘’Wat is uw in- en verkoopkanaal?’’. Een belangrijke vraag in de remarketing business. Want u weet net als wij dat een goed in- en verkoopkanaal een randvoorwaarde is voor een optimaal remarketingrendement.

BCA Autoveilingen ging tijdens het event door middel van een unieke parallelsessie ook in op bovenstaande vraag. Tijdens onze sessie toonde directeur Hans Kieft een film die iedereen kennis liet maken met onze BCA Autoveilingen club.

Wij kunnen op diverse manieren helpen om uw remarketingrendement te verhogen. De flexibele modules van ons AutoBLOX-platform nemen hierbij een centrale rol in. Deze op maat te maken modules zorgen er namelijk voor dat u uw remarketingproces effectiever en efficiënter kunt inzetten. Wij gaven dat tijdens de sessie weer, door in de zaal een barman op datzelfde moment diverse cocktails samen te laten stellen naar de wensen van de deelnemers.

Wilt u ook horen en zien hoe u uw remarketingrendement laat groeien en bloeien zoals wij hebben laten zien tijdens het Remarketing Event? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

barman cocktails                      speech hans