We hebben er een jaartje langer op mogen wachten, maar het Europees Kampioenschap voetbal gaat nu toch echt bijna van start! Dit jaar doet BCA ook mee; niet op het veld, maar met een interactief spel.

En u kunt één van de spelers zijn. Als klant van BCA doet u gratis mee en maakt u kans op een Weber Traveler BBQweekend Attractie- en Vakantiepark SlagharenEK shirt óf EK bal!

Zo wordt het EK nog leuker!

De BCA EK-poule organiseren wij in samenwerking met Scorito. Het spel werkt eenvoudig: u voorspelt de uitslag van alle groepswedstrijden, kiest vier topscorers voor de groepsfase én u voorspelt wie er Europees kampioen wordt. Doelpunten worden binnen enkele seconden getoond en voorspellingen van anderen kunnen live worden bekeken. Op deze manier gaat uw EK-poule nóg meer leven en wordt iedere wedstrijd extra spannend.

Heeft u naast verstand van voertuigen ook nog verstand van voetbal? Meld u dan snel aan.

Aanmelden is geheel gratis en kan tot uiterlijk vrijdag 11 juni, 21.00 uur.

Gaat u met één van de prijzen naar huis?

Per speelronde neemt het aantal te verdienen punten toe. Degene die het beste scoren worden beloond met één van de genoemde prijzen. Op de speciale BCA EK pagina vindt u meer informatie over de BCA EK-poule en de te winnen prijzen.

Wij wensen u veel plezier dit toernooi!