Online veiling

BCA Autoveiling is onderdeel van BCA Marketplace, Europa’s nr. 1 in voertuig remarketing. Met een fysieke veilinghal in Barneveld, diverse online veilingen en gecombineerde veilingen worden personenwagens, bedrijfswagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen verhandeld..

BCA in Nederland organiseert meer dan 500 veilingen per jaar en veilt zo’n 1.000 voertuigen per week. Naast veilingexpertise leveren wij voor al onze klanten uitstekende service op het gebied van objectieve inspectie en waardebepaling van het voertuig, transport en snelle afhandeling van facturatie en overdracht. De BCA Marketplace heeft vestigingen in Brazilië, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Zwitserland, Portugal, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Om het digitale gemak te vergroten heeft BCA een mobiele autoveiling-app voor de automotive sector gelanceerd. Met de applicatie kunt u altijd en overal auto’s kopen via een smartphone of tablet op de online veiling. Ruim 6.500 autobedrijven maken reeds gebruik van deze applicatie.Lees hier meer over de BCA AutoBlox-app.

 

De voordelen van een online veiling

  • Uitgebreide voertuiginformatie
  • Minder kosten en minder transport, hierdoor koopt u tegen een lage prijs
  • Groot en divers aanbod in de online veiling
  • U bepaalt wat u betaald
  • Ervaren veilingmeesters die u graag van een deskundig advies voorzien

Door middel van een online remarketingplatform faciliteert BCA per jaar de remarketing van tienduizenden gebruikte auto’s. De auto’s zijn afkomstig van dealerbedrijven, leasemaatschappijen, auto-importeurs, financiële instellingen, curatoren, verhuurbedrijven en fleetowners. De grote kopersgroep van BCA bestaat uit dealers, merkspecialisten, universele autobedrijven en handelaren. Meld u gratis aan en koop en verkoop auto’s op de veilingen van BCA.

 

Meld u gratis aan bij BCA