Testimonials

BCA heeft al veertien jaar ervaring in het online veilen van auto’s. Wekelijks organiseren wij autoveilingen voor een kopersgroep bestaande uit dealers, merkspecialisten, universele autobedrijven en handelaren. Deze auto’s zijn afkomstig van ruim 500 inbrengers, waaronder:

Ook organiseert BCAbesloten veilingen en remarketingplatforms voor veertien importeurs en dealergroepen, waaronder Peugeot Leeuwekeurveiling, CitroenSelect veiling, FGA Remarketing, BMW Remarketing, Mercedes Remarketing en de Volkswagen Group. Wij streven naar tevreden gebruikers, in 2011 was de klanttevredenheid 96,6%.

Wilt u, net als vele andere autobedrijven, ook klant worden van BCA? Meld u nu gratis aan!

Wat vinden onze klanten van BCA?

“Het was een uitdagend project, maar beide partijen stonden open om van elkaar te leren. Dit heeft geresulteerd in een mooie samenwerking”
Ard Jan Zevenbergen, Manager wagenparkbeheer LeaseVisie
“ik ben blij met deze juiste keuze voor BCA  om voor deze remarketingopzet te kiezen. Wij kijken uit naar een volgende succesvolle veiling!”
Ard Zweet, Manager FleetSales en Leasing Mazda motor Nederland
Dankzij deze samenwerking kunnen we de remarketing van onze auto’s nog transparanter, sneller en winstgevender maken
Willem-Jan Beving, Occasionmanager Mercedes-Benz dealerbedrijven
Het workflowpakket AutoBlox van BCA voldoet ruimschoots aan de veeleisendheid van onze organisatie. Een bijkomend voordeel is dat BCA ook invulling geeft aan onze specifieke wensen. Met AutoBlox kunnen wij de 2500 tot 3000 voertuigen die jaarlijks bij Mercedes-Benz Nederland in behandeling zijn op een juiste manier monitoren
Edwin Hertgers, Remarketing Manager Mercedes-Benz

Wilt u ook klant worden bij BCA? Meld u dan nu gratis aan! Of neem contact op met onze ervaren veilingmeesters op 088 – 540 38 70.