Nieuws

Nieuws

Mis het BCA  nieuws niet!

Wij willen u graag op de hoogte houden van onze autoveiling nieuwsberichten. Mis niet langer de occasion benchmark, het laatste nieuws uit de autobranche en het laatste BCA  nieuws en schrijf u nu gratis in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

[mailplusform formid=1002 /]

Vanaf 2 december Multilease veiling op donderdag

Per 2 december wordt de Multilease veiling van woensdag verplaatst naar donderdag. Dit betekent dat u voortaan niet op woensdag mee kunt bieden in de Multilease veiling, maar op donderdag.

De eerste editie van de Multilease veiling op donderdag zal dus op 2 december zijn. De veiling eindigt om 13.30 uur middels de Last Minute Bid methode.

Door |november 23rd, 2021|Nieuws|0 Reacties

BCA doneert €1500,- aan Stichting STOPHersentumoren.nl

Traditiegetrouw mocht BCA ook dit jaar een mooi bedrag van €1500,- doneren aan een goed doel naar keuze. De afgelopen weken hebben al onze medewerkers kunnen stemmen op een goed doel dat zij een warm hart toedragen. Dit keer is dat Stichting STOPhersentumoren.nl geworden en mochten wij deze mooie cheque uitreiken!

Klaske Hofstee, bedankt voor jouw komst en mooi om te zien dat jouw inzet zorgt voor meer aandacht en geld voor onderzoek naar genezing van hersentumoren.

Door |november 10th, 2021|Nieuws|0 Reacties

Carnext verkocht aan Constellation Automotive Group

Autoleasemaatschappij Leaseplan verkoopt Carnext, het platform waarop het tweedehandsauto’s verhandelt. Het onderdeel komt in handen van Constellation Automotive Group, de moedermaatschappij van onder andere WebuyAnyCar en BCA.

Beiden partijen maken de overname donderdagochtend 14 oktober bekend. Door de twee platformen samen te voegen ontstaat de grootste aanbieder van occasions in Europa. Daarmee heeft het fusiebedrijf ongeveer 5% van de Europese markt in handen.

Het persbericht kunt u hier lezen.

Door |oktober 14th, 2021|Nieuws|0 Reacties

BCA wint de politie tender

Politie gunt de afstoot van haar voertuigen aan BCA voor de komende vier jaar

BCA heeft de Politie tender voor het afstoten van voertuigen gewonnen voor een termijn van vier jaar. Vanaf die datum zullen de Politie voertuigen weer via BCA’s veilingen worden verkocht.

BCA heeft met haar kennis en deskundigheid kunnen voldoen aan de wensen en eisen van de Politie, omdat de interne systemen flexibel zijn in te richten naar de wensen van de klant. Door de modulaire opbouw van de remarketing software AutoBLOX kan het gehele remarketing-/afstootproces aangepast worden naar de gewenste werkwijze van de klant. Daarnaast is de software gebouwd met een open interface, waardoor ook derde partijen die een rol spelen in het proces makkelijk kunnen worden gekoppeld. Met de rapportages over de actuele status van de voertuigen in het proces heeft de klant realtime inzicht en daarmee het eigen stuur in handen.

Met de jarenlange kennis die BCA heeft opgebouwd over de waarde van voertuigen, Europese kopers en remarketing processen weet de autoveiler uit Barneveld ervoor te zorgen dat er reële prijzen voor de voertuigen worden behaald en adviseert zij op basis van best practice over hoe processen effïent(er) kunnen worden ingericht.

“We zijn blij en trots dat de kwaliteit van onze veiling dienstverlening de Politie heeft overtuigd om in vol vertrouwen de komende jaren zaken met ons te doen”, stelt Iede Aukema, algemeen directeur. Vanaf 15 december komen de eerste Politie auto’s in de veilingen.

===

Einde bericht.

Voor vragen kunt u terecht bij John van der Wijst, Salesmanager BCA.

Door |oktober 14th, 2021|Nieuws|0 Reacties

Unieke Subaru BRZ in de veiling

Ons BCA NL Import team speurt Europa constant af voor de beste voertuigen op de occasionmarkt. Ook deze keer is het hen gelukt een parel van een auto te importeren. Dit keer gaat het om een unieke Subaru BRZ. Wist u dat er maar een handjevol van deze auto’s op Nederlands kenteken staan? Hier gaat het om de handgeschakelde versie, alleen voor de echte liefhebber dus! Rijdt uw klant straks weg in deze mooie bolide? Meer informatie via: https://bit.ly/3uFfD3H

Door |oktober 4th, 2021|Nieuws|0 Reacties

Vier krachtpatsers in de BCA Lease/Fleet & Mix Plus veiling

Woensdag 22 september wordt een bijzondere dag bij BCA, want dan gaan we maar liefst 4 (!) krachtpatsers veilen in de BCA Lease/Fleet & Mix Plus veiling. Klanten kunnen bieden op een hele unieke BMW M4 GTS, Aston Martin V8 Vantage, Mercedes-Benz E-Klasse 300 en Mercedes-Benz GLC-Klasse 43 AMG. Vooral de BMW M4 GTS is door zijn heerlijke prestaties en zeer gelimiteerde oplage een wagen waar veel autoliefhebbers van dromen. Wilt u ook meebieden? Zorg dan dat u op tijd bent ingelogd en mis het niet!

Meer informatie over deze kavels vindt u hier: https://bit.ly/3nUqV33

Door |september 21st, 2021|Nieuws|0 Reacties

Mooi artikel over BCA in het Reformatorisch Dagblad

Het organiseren van diverse veilingen blijft onze core-business, maar wist u al dat we naast auto’s ook bijvoorbeeld motorfietsen, bestelbussen en boten veilen? Het Reformatorisch Dagblad heeft een mooi artikel geschreven over welke voertuigen we allemaal veilen en hoe het verkoopproces eruit ziet. U leest het volledige artikel hier.

Door |augustus 30th, 2021|Nieuws|0 Reacties

Woensdag 1 september een Ferrari 812 Superfast onder de hamer

Enzo Ferrari zei ooit: ‘Als je een Ferrari koopt, betaal je voor de motor en krijg je de rest er gratis bij’. En hij hield voet bij stuk. De V12 in de Ferrari 812 Superfast behoort tot de beste V12-motoren ooit gebouwd. Door de krachtige 6,5 L V12-motor van 800 PK vlieg je in slechts 2,9 seconden van 0 naar 100 km/u. Deze schitterende sportwagen kan binnenkort bij u in de showroom staan, want wij veilen ‘m woensdag 1 september in de BCA Lease/Fleet & Mix Plus. Meer informatie? Kijk dan snel op https://bit.ly/3BbSTuk en houd deze datum vrij in uw agenda zodat u kunt meebieden!

Bekijk hier de promotie-film.

Door |augustus 27th, 2021|Nieuws|0 Reacties

De BCA EuroShop is vernieuwd!

De sterke groei naar occasions houdt nog altijd aan in Nederland, maar ook in Europa. Echter sluit vraag en aanbod binnen één land niet altijd goed op elkaar aan. Om te kunnen voorzien in deze grote vraag naar occasions op Europees niveau hebben wij het kopen in de BCA EuroShop nu nog overzichtelijker gemaakt. Alle voertuigen worden met het zogeheten “Click & Buy” principe aangeboden met een vast procentueel koperstarief ongeacht het land van herkomst. Doordat de optische en technische normen in alle BCA landen gelijk zijn, weet de koper wat hij kan verwachten van de auto. De shop wordt dagelijks aangevuld met vers aanbod dat nog niet eerder te koop was en is 24/7 open op bca.com.

Nieuwsgierig naar wat de BCA EuroShop voor u te bieden heeft? Breng dan snel een bezoekje aan onze vernieuwde EuroShop en begin met kopen! Meer informatie via: https://bit.ly/3gomMQ8

Door |augustus 24th, 2021|Nieuws|0 Reacties

’s Werelds bekendste camper onder de hamer bij BCA

De Volkswagen California is onbetwist de meest bekende camper ter wereld. Er zijn al meer dan 160.000 exemplaren geproduceerd, die rijden en kamperen in alle werelddelen. Vrijdag 20 augustus heeft u de mogelijkheid om te bieden op deze prachtige camper, want wij hebben een Volkswagen California in de BCA Vans staan! Met zijn comfortabele interieurontwerp en doordachte details wordt elke reis een onvergetelijk avontuur. Benieuwd naar de camper? Bekijk dan hier de promotiefilm.

Door |augustus 19th, 2021|Nieuws|0 Reacties