Nieuws

Nieuws

Mis het BCA  nieuws niet!

Wij willen u graag op de hoogte houden van onze autoveiling nieuwsberichten. Mis niet langer de occasion benchmark, het laatste nieuws uit de autobranche en het laatste BCA  nieuws en schrijf u nu gratis in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

[mailplusform formid=1002 /]

Tijdens het EK scoor je bij BCA

We hebben er een jaartje langer op mogen wachten, maar het Europees Kampioenschap voetbal gaat nu toch echt bijna van start! Dit jaar doet BCA ook mee; niet op het veld, maar met een interactief spel.

En u kunt één van de spelers zijn. Als klant van BCA doet u gratis mee en maakt u kans op een Weber Traveler BBQweekend Attractie- en Vakantiepark SlagharenEK shirt óf EK bal!

Zo wordt het EK nog leuker!

De BCA EK-poule organiseren wij in samenwerking met Scorito. Het spel werkt eenvoudig: u voorspelt de uitslag van alle groepswedstrijden, kiest vier topscorers voor de groepsfase én u voorspelt wie er Europees kampioen wordt. Doelpunten worden binnen enkele seconden getoond en voorspellingen van anderen kunnen live worden bekeken. Op deze manier gaat uw EK-poule nóg meer leven en wordt iedere wedstrijd extra spannend.

Heeft u naast verstand van voertuigen ook nog verstand van voetbal? Meld u dan snel aan.

Aanmelden is geheel gratis en kan tot uiterlijk vrijdag 11 juni, 21.00 uur.

Gaat u met één van de prijzen naar huis?

Per speelronde neemt het aantal te verdienen punten toe. Degene die het beste scoren worden beloond met één van de genoemde prijzen. Op de speciale BCA EK pagina vindt u meer informatie over de BCA EK-poule en de te winnen prijzen.

Wij wensen u veel plezier dit toernooi!

Door |juni 7th, 2021|Nieuws|0 Reacties

Nieuw: BCA WKND MixShop

Speciaal voor kopers die doordeweeks geen veilingen kunnen bijwonen is de BCA WKND MixShop opgericht! Deze shop bestaat uit een mooie mix van goed verkoopbare auto’s voor een vaste prijs. U vindt er diverse Mix/Miniprice voertuigen die vanaf zaterdag 09.00 uur gekocht kunnen worden. De shop sluit iedere maandag om 09.00 uur met een X-Bid. Meer informatie of alvast het aanbod bekijken? Ga dan snel naar www.bca.com/wknd.

Door |juni 1st, 2021|Nieuws|0 Reacties

Porsche 718 Cayman in de ANWB veiling

De 718 modellen zijn gebouwd met hun sporthart in het midden. Het zijn middenmotor-sportwagens die de sportiviteit van de legendarische Porsche 718 verenigen met de sportwagens van morgen. Het design wordt gekenmerkt door sportieve lijnen en duidelijk gedefinieerde vormen. Wij hebben een prachtige Porsche 718 Cayman in de ANWB veiling staan woensdag. Met een bouwjaar van 2018 en een kilometerstand van slechts 89.958 is dit een interessante keuze voor uw klanten!

Door |mei 25th, 2021|Nieuws|0 Reacties

VWPFS veilingen bij BCA

Nieuw bij BCA: wekelijkse VWPFS veilingen! Vanaf dit weekend is deze veiling ook voor BCA kopers via bca.com benaderbaar. Interessant voor kopers die op zoek zijn naar jong gebruikte auto’s van de Volkswagengroep-merken, omdat 70% van de veiling hiermee gevuld zal zijn. Normaal start de veiling op maandag en loopt hij donderdag af, maar i.v.m. Pinksteren is de veiling eenmalig vanaf zaterdag al zichtbaar. Klik hier voor meer informatie over deze veiling.

Door |mei 21st, 2021|Nieuws|0 Reacties

Maandag 24 mei: Pinkster Outlet

Op verzoek van vele kopers organiseren we dit Pinkster weekend weer een online outlet! Deze speciale Pinkster Outlet bestaat uit 100 auto’s die u voor een vaste prijs kunt kopen. Het (voorlopige) aanbod is nu al te bekijken, maar het daadwerkelijk kopen kan alleen op maandag 24 mei. Kijk voor meer informatie op www.bca.com/pinksteroutlet.

Door |mei 19th, 2021|Nieuws|0 Reacties

CarNext inruilveiling

De LeasePlan inruilveiling die om de twee weken plaatsvindt via ons BCA platform heet vanaf nu CarNext inruilveiling. Voor onze kopers verandert er niets. De eerstvolgende CarNext inruilveiling is op dinsdag 18 mei, aansluitend aan de BCA Miniprice veiling. Ga naar https://bit.ly/3eJq147 om het aanbod te bekijken.

Door |mei 14th, 2021|Nieuws|0 Reacties

Hemelvaartsdag outlet

Vanwege het succes op Koningsdag organiseren wij aankomende donderdag, op Hemelvaartsdag, weer een online outlet. Dit betekent dat u op donderdag 13 mei vanaf 09.00 uur weer online auto’s kunt kopen voor een vaste prijs. De outlet bestaat uit ruim 100 auto’s. Het (voorlopige) aanbod is vanaf nu te bekijken. Ga voor meer informatie naar www.bca.com/outlet.

Door |mei 11th, 2021|Nieuws|0 Reacties

Yard Sale – Donderdag 6 mei

Terug van weggeweest: de BCA Yard Sale! Donderdag 6 mei zetten we bij BCA de bloemetjes buiten met een goed gevulde (online) veiling met circa 350 auto’s. Bij iedere gekochte auto krijg je ook een gratis Nationale Tuinbon t.w.v. €10,-! Ga naar www.bca.com/yardsale voor meer informatie over deze veiling en het voorlopige aanbod.

Door |mei 3rd, 2021|Nieuws|0 Reacties

Koningsdag Outlet op dinsdag 27 april

Voor het eerst bij BCA: een Koningsdag Outlet! Op dinsdag 27 april vieren we de verjaardag van onze koning met een speciale outlet. In deze online outlet kunt u 100 auto’s kopen voor een vaste prijs. Het aanbod bestaat uit diverse Mix & Miniprice voertuigen.

Start: dinsdag 09.00 uur

We hebben een zo divers mogelijk aanbod geprobeerd samen te stellen, zodat we voor ieder wat wils hebben. Let op: het gaat hier om een outlet, dus net als op de vrijmarkt; wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het totale aanbod is vanaf nu al te bekijken, maar het daadwerkelijk kopen kan alleen op Koningsdag zelf. De auto’s worden dan online vanaf 09.00 uur voor een vaste prijs verkocht, dus zorg dat u er op tijd bij bent want weg = weg!

Ga naar www.bca.com/koningsdag voor meer informatie over deze outlet en het totale aanbod.

Door |april 23rd, 2021|Nieuws|0 Reacties

Persbericht: BCA gaat volledig automatisch taxeren

Persbericht: BCA gaat volledig automatisch taxeren

VRIJDAG 16 APRIL 2021

Klanten van auto.nl krijgen vanaf nu een automatisch gegarandeerd inruilbod van BCA

Barneveld, 14 april 2021 – BCA en auto.nl (onderdeel van de Louwman groep) zijn samen aan het innoveren en pionieren met als resultaat een unieke inruilmodule. Door de inzet van de automatische taxeermodule van BCA Marketprice ontvangt de klant van auto.nl 24/7 een gegarandeerde prijs voor zijn inruilauto.

De basis voor de samenwerking tussen BCA en auto.nl is BCA MarketPrice. Dit is al jaren een gefundeerde taxatietool waarbij er binnen 10 minuten een inruilbod wordt afgegeven.

Maar nu gaat het nog sneller. Auto.nl is de webshop voor auto’s met als hoogste doel om het kopen van een auto makkelijk te maken voor de consument. Door deze automatische taxeermodule ontvangen klanten van auto.nl direct een gegarandeerde inruilprijs die verrekend wordt met de aanschafprijs van de nieuwe auto. Zo kan de klant binnen 1 minuut een auto inruilen en binnen 5 minuten zijn aankoop afronden. Zonder zorgen om de aankoop en zonder het gedoe van het inruilen.

Mooie stap richting de toekomst

De automatische taxeermodule van BCA Marketprice, die het geautomatiseerde gegarandeerde bod berekent, draait inmiddels geruime tijd op de achtergrond en is absoluut betrouwbaar gebleken. Er wordt continue aan gewerkt om de automatische taxeermodule te voorzien van de actuele veilingopbrengsten van duizenden transacties die BCA per maand doet. Hierdoor zullen in de toekomst de parameters steeds verder verruimd worden. Indien een auto buiten de parameters valt, zal deze alsnog bij het taxatieteam van BCA terecht komen.

Tony Vrijsen, commercieel directeur van BCA Barneveld: ‘’Wij zijn ontzettend trots op de samenwerking met auto.nl. Het automatisch taxeren zorgt ervoor dat we 24/7 een gegarandeerd bod af kunnen geven aan klanten en dit is een groot pluspunt. Met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van auto’s kunnen beide partijen elkaar nóg beter ondersteunen’’.

Ook Paul van Lent, product owner bij auto.nl is te spreken over de samenwerking: ‘’De eerste reacties zijn heel positief; de klanten van auto.nl zijn zeer te spreken over de snelheid en het proces van het gegarandeerde inruilbod. Voor auto.nl is het belangrijk om continue te blijven innoveren met als doel de klant te ontzorgen bij het vinden en kopen van een auto. Met deze samenwerking lossen wij samen met BCA de zorg van het inruilen van de consument op. De samenwerking met BCA biedt precies wat wij zoeken.

Einde persbericht

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u terecht bij Iede Aukema, algemeen directeur BCA op 0342-40 45 40 en

Over BCA:
Met minimaal vijfhonderd autoveilingen per jaar is BCA marktleider voor gebruikte auto’s en andere voertuigen. Wekelijks veilt BCA in Barneveld meer dan duizend kavels. Het bedrijf is een onderdeel van British Car Auctions (BCA), Europa’s grootste veiling voor personenauto’s, bestelwagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen.

BCA heeft vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Polen en Zweden.

Over auto.nl

Auto.nl is een online webshop voor auto’s die het uitzoeken van een nieuwe auto zo eerlijk en makkelijk mogelijk maakt. Er komen geen verkopers aan bod en hierdoor is er minder druk bij consumenten. Elke auto is gegarandeerd op alle punten in orde en omdat er geen (fysieke) showroom is, kunnen de prijzen van auto’s laag gehouden worden. Kortom: bij auto.nl kopen consumenten een auto zonder kat in de zak.

Op de foto:
Links = Tony Vrijsen, Commercieel Directeur BCA
Rechts = Paul van Lent, Product Owner Auto.nl

Door |april 16th, 2021|Nieuws|0 Reacties