Laatste nieuws

Laatste nieuws

Mis het BCA  nieuws niet!

Wij willen u graag op de hoogte houden van onze autoveiling nieuwsberichten. Mis niet langer de occasion benchmark, het laatste nieuws uit de autobranche en het laatste BCA  nieuws en schrijf u nu gratis in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

E-mail   
Voornaam*    
Achternaam*    
Bedrijfsnaam*    

 

Hier leest u onze laatste nieuwsberichten. Wil u een volledig overzicht van alle nieuwsitems? Klik dan hier.

Tijdens het EK scoor je bij BCA

We hebben er een jaartje langer op mogen wachten, maar het Europees Kampioenschap voetbal gaat nu toch echt bijna van start! Dit jaar doet BCA ook mee; niet op het veld, maar met een interactief spel.

En u kunt één van de spelers zijn. Als klant van BCA doet u gratis mee en maakt u kans op een Weber Traveler BBQweekend Attractie- en Vakantiepark SlagharenEK shirt óf EK bal!

Zo wordt het EK nog leuker!

De BCA EK-poule organiseren wij in samenwerking met Scorito. Het spel werkt eenvoudig: u voorspelt de uitslag van alle groepswedstrijden, kiest vier topscorers voor de groepsfase én u voorspelt wie er Europees kampioen wordt. Doelpunten worden binnen enkele seconden getoond en voorspellingen van anderen kunnen live worden bekeken. Op deze manier gaat uw EK-poule nóg meer leven en wordt iedere wedstrijd extra spannend.

Heeft u naast verstand van voertuigen ook nog verstand van voetbal? Meld u dan snel aan.

Aanmelden is geheel gratis en kan tot uiterlijk vrijdag 11 juni, 21.00 uur.

Gaat u met één van de prijzen naar huis?

Per speelronde neemt het aantal te verdienen punten toe. Degene die het beste scoren worden beloond met één van de genoemde prijzen. Op de speciale BCA EK pagina vindt u meer informatie over de BCA EK-poule en de te winnen prijzen.

Wij wensen u veel plezier dit toernooi!

Door |juni 7th, 2021|Nieuws|0 Reacties

Nieuw: BCA WKND MixShop

Speciaal voor kopers die doordeweeks geen veilingen kunnen bijwonen is de BCA WKND MixShop opgericht! Deze shop bestaat uit een mooie mix van goed verkoopbare auto’s voor een vaste prijs. U vindt er diverse Mix/Miniprice voertuigen die vanaf zaterdag 09.00 uur gekocht kunnen worden. De shop sluit iedere maandag om 09.00 uur met een X-Bid. Meer informatie of alvast het aanbod bekijken? Ga dan snel naar www.bca.com/wknd.

Door |juni 1st, 2021|Nieuws|0 Reacties

Porsche 718 Cayman in de ANWB veiling

De 718 modellen zijn gebouwd met hun sporthart in het midden. Het zijn middenmotor-sportwagens die de sportiviteit van de legendarische Porsche 718 verenigen met de sportwagens van morgen. Het design wordt gekenmerkt door sportieve lijnen en duidelijk gedefinieerde vormen. Wij hebben een prachtige Porsche 718 Cayman in de ANWB veiling staan woensdag. Met een bouwjaar van 2018 en een kilometerstand van slechts 89.958 is dit een interessante keuze voor uw klanten!

Door |mei 25th, 2021|Nieuws|0 Reacties

Klik hier voor het volledige nieuwsoverzicht