Partners van BCA

Om de klanten van BCA  optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met een aantal gerenommeerde bedrijven in de automotive sector. Deze partners zijn allemaal een schakel in de remarketingketen en wij zijn dan ook blij om met deze partners samen te werken.

Voor u als relatie van BCA zorgen de samenwerkingen voor meer flexibiliteit, meer transparantie en meer snelheid om uiteindelijk een hoge kwaliteit in onze dienstverlening aan te kunnen bieden.

Onze partners in Remarketing

HeMeX
HeMeXVoertuigopname

HeMeX is een onafhankelijk expertisebureau en houdt zich onder andere bezig met inname-inspectie, voertuiginspectie en schade-expertise. BCA schakelt HeMex regelmatig in voor voertuigopnames. Daarnaast houdt HeMeX zich bezig met transportschade afhandeling, opstellen en/of beoordelen van Audatex calculaties, inname einde looptijd (TKV/einde lease- en poolvoertuigen) en autotransport. Bezoek de HeMeX website voor meer informatie.

VWE
VWEVoertuig documentatie

VWE is een onafhankelijke en een toonaangevende zakelijke dienstverlener, die met gebruiksvriendelijke producten en diensten transparantie en waarde toevoegt aan de processen tussen betrokken partijen binnen de voertuigbranche. BCA  werkt regelmatig met de diensten van VWE. Zo gebruikt BCA de voertuiginformatie en -documentatie en de RDW-diensten die VWE aanbiedt. Op de website van VWE vindt u meer informatie.

 

AutoBid
AutoBidExportveilingen

BCA  heeft een samenwerking gesloten met AutoBid.de voor het organiseren van internationale online autoveilingen. Autobid.de veilt wekelijks tot 3000 voertuigen en heeft een grote kopersgroep bestaande uit maar liefst 25.000 kopers. Wekelijks organiseren BCA en Autobid.de een exportveiling. Alle voertuigen die voor de exportveilingen worden ingebracht, worden aangeboden aan meer dan 10.000 internationale kopers. Bekijk de website van autobid.de.

Macadam
MacadamAuto inspecties

Macadam is marktleider op het gebied van autoinspecties. Autoinspecties zijn bij de inname van leaseauto’s bijna niet meer weg te denken. Immers wil men een correct en volledig beeld van de eventueel aanwezige schades weergeven in de opgestelde autorapporten. Door middel van de samenwerking tussen BCA en Macadam ontstaat er de mogelijkheid om inspectierapporten, opgesteld door Macadam, in te lezen in het AutoBLOX systeem. Bezoek de website van Macadam voor meer informatie.

 

Meer weten over BCA?